ALBLASSERDAM – Wereldwinkel Alblasserdam is al verschillende jaren bezig met het verzorgen van relatiegeschenken en kerstpakketten. De medewerkers willen graag laten zien wat zij in huis hebben. Met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel kan een organisatie op een hele eenvoudige manier haar maatschappelijke betrokkenheid tonen aan werknemers en relaties.

Er kunnen verschillende mogelijkheden geboden worden, namelijk: Traditionele kerstpakketten: Om het u gemakkelijk te maken hebben de vrijwilligers van de wereldwinkel al zo’n 25 kerstpakketten voor u samengesteld. U hoeft dan alleen nog maar te kiezen welk pakket uw voorkeur geniet. Of : een speciaal-op-maat-pakket: Uit het enorm kleurrijke assortiment van de Wereldwinkel kunt u zelf een kerstpakket naar wens samenstellen. Gaat u voor een bepaald thema, een bepaalde prijs, een bepaalde kleur? Alles is mogelijk.

Bedenk altijd: de makers van de Fairtradeproducten krijgen zo de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Zo doet u niet alleen iets bijzonders voor uw medewerkers, maar draagt u tegelijkertijd bij aan een betere wereld. Is dat niet een mooie kerstgedachte? Nieuwsgierig geworden? Kijk op de site: www.wereldwinkelalblasserdam.nl en vraag daar vrijblijvend de kerstbrochure aan.

Tekst: Nel de Vries, Wereldwinkel Alblasserdam.