NIEUW-LEKKERLAND – Een 38-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is zaterdagmiddag 15 oktober ernstig gewond geraakt nadat hij door het dak zakte van een schuur langs de Schoonenburgweg in Nieuw-Lekkerland. Twee ambulances, een traumahelikopter en een aantal politiewagens werden gealarmeerd. Het ongeval gebeurde rond 14.20 uur terwijl de man de platen op het dak aan het vernieuwen was. Door onbekende oorzaak zakte hij door een oude plaat en viel zes meter. Hij raakte onder meer gewond aan zijn hoofd.

Hulpverleners waren ruim een half uur bezig met het stabiliseren van het slachtoffer. De Nieuw-Lekkerlander is daarna met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De woordvoerster van de politie kon zaterdagavond nog niet veel vertellen over de toestand van de man: “Hij is in ieder geval ernstig gewond geraakt, onder meer aan zijn hoofd,” zo liet de zegsvrouw weten.