NIEUW-LEKKERLAND – Om zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland open te houden, is er vijftigduizend euro per jaar nodig. Het kernoverleg Nieuw-Lekkerland wil dit bedrag ophalen door zoveel mogelijk bedrijven en inwoners enthousiast te maken, zodat zij zich inschrijven als ‘5yeslid’ (Spreek uit: vijfjeslid). Dit houdt in dat een nieuw lid ieder jaar minimaal vijf euro betaalt en dat voor een duur van vijf jaar.

De afgelopen weken is er in het Lekdorp huis-aan-huis een brief bezorgd met een actieformulier. Door het invullen van een bon kunnen mensen zich aanmelden als (meervoudig) 5yeslid. De ingevulde formulieren kunnen gedeponeerd worden in een daarvoor bestemde bus bij PLUS of  C1000.

Wie niet in Nieuw-Lekkerland of Kinderdijk woont, maar het zwembad eveneens eens warm hart toedraagt kan via de mail een aanmeldingsformulier aanvragen: [email protected]. Foto: Ria Scholten.