ALBLASSERDAM – Ook deze vakantie staan er weer A-Kidz activiteiten op het programma in het Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam. De activiteiten worden georganiseerd door het Sportcentrum Blokweer en Jeugd-Punt. Het thema is deze vakantie Survival. Er zijn weer veel verschillende activiteiten te doen in de sporthal. Natuurlijk ontbreekt ook de voetbalhoek deze vakantie niet.

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn op dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober 2011 van harte welkom. Om 9.30 uur gaan de deuren van Sportcentrum Blokweer open en het sportieve evenement is om 12.00 uur afgelopen. Kosten voor dit spektakel zijn € 3,00. Hiervoor krijgen de kinderen naast toegang ook een consumptiebon. De kaartjes zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa van het zwembad. Pinnen is niet mogelijk.

A-KIDZ Zwemdisco
Ook dit jaar wordt er door A-KIDZ weer een Zwemdisco georganiseerd in het zwembad van Sportcentrum Blokweer. De Zwemdisco vindt plaats op vrijdagavond 21 oktober a.s.

Net als bij de vorige edities worden de leeftijdscategorieën opgesplitst, zodat alle kinderen met hun eigen leeftijdsgenootjes kunnen zwemmen en swingen. De kinderen tot 7 jaar (geen diploma nodig) zijn van harte welkom van 18.45 uur tot 20.00 uur. Deze Kidz betalen € 3,00 entreegeld. Hiervoor krijgen ze ook twee consumpties. Kinderen vanaf 7 jaar (wel in bezit van een diploma) kunnen komen zwemmen en swingen van 20.15 uur tot 22.30 uur. Deze Kidz betalen € 5,00 entreegeld (inclusief 2 consumpties.)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Sportcentrum Blokweer 078-7708145.