ALBLASSERDAM – Bijna honderd kinderen uit Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Rotterdam, Streefkerk, Groot-Ammers, Kinderdijk, Zwijndrecht en Dordrecht hebben woensdagmiddag 5 oktober hun zwemdiploma gehaald. Het examen werd afgenomen in het zwembad Blokweer in Alblasserdam. Het personeel van het bad waren bijzonder tevreden over de prestaties van de leerlingen die volg glans slaagden. De kids werden beloond met een A, B of C- diploma.

Voor het A-diploma slaagden: Allerga den Hartog, Amy van der Burgh, Anouk van der Vliet, Cato Oudijn, Céline Kusters, Chantal Besseling, Coen Klapwijk, Corstiaan Heuvelman, Damy Bakker, Elise Molenaar, Eva Zoeteman, Gerwin Stok, Harm Breedveld, Jacqueline Hooft, Janique van den Heuvel, Jochem van der Vliet, Jonathan Pel, Jonathan den Hoed, Jorinde Schuurink, Julia Visser, Jurre Bongers, Lianne Hak, Medeleine Heuvelman, Mariska Deelen, Mark Karreman, Marleen Paans, Mathanja van Herk, Max Vogel, Milan Bakker, Nanna de Jong, Nick Schutte, Patrick Buitendijk, Robert-Jan van Beijnum, Romy de Waard, Rosanne de Groot, Sadjad Alikhani, Stefan van Donk, Suzanne Brunenberg, Tygo Postma, William van de Pol, Zoë Hol, Amy Toom, Anne Mirthe Alting, Frances Verboom, Imane Chtatou, Jasper de Gruyter, Jonathan van Bochove, Jurian Timmer, Lisa Dammers, Marnix Smit, Peter Koolmees, Sienna van Vliet, Wendelien Twigt, Willem Blok, Yannick Parel.

Voor het B-diploma slaagden: Anne Jente Tukker, Anouk Wasser, Babette Hannink, Caitlin Karreman, Chelsea Karreman, Dennis van Dijk, Gwyneth Twigt, Indra Morilla Gonzales, Isa Pons, Jeroen Hartsuiker,  Jesse de Roode, John-Pieter Twigt, Jorinda Moree, Justin Dekker, Lars Sturrus, Maarten Sinke, Madeléne van der Vlist, Marlin van Haaften, Ramón Stuij, Thirza de Jong, Thom van Griethuijsen, Tiamo Nikita Peeters, Tom Zwaan, Yared Verschoor, Brent Tamboer, Carmen Schook, Joya Kaleas, Mart-Jan Oudshoorn, Tamar van der Voet.

Voor het C-diploma slaagden: Ayyüce Güven, Leonore Booiman, Lieneke Jongeneel, Marie-Elise Goudswaard, Sten de Ridder, Tijn van Alphen, Erika Verhey, Laurens van de Hoef.