NIEUW-LEKKERLAND – Een 31-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is maandagavond 3 oktober gewond geraakt, nadat zij in haar woning aan de Standerdmolen ten val was gekomen. Haar 38-jarige man zou hierbij een rol hebben gespeeld. Twee ambulances, diverse politie-eenheden en een traumahelikopter kwamen op het incident af om hulp te verlenen. De verwondingen bleken uiteindelijk mee te vallen; in die zin dat de vrouw aanspreekbaar was. Wel werd zij afgevoerd naar het ziekenhuis. De 38-jarige Nieuw-Lekkerlander werd niet veel later op de Lekdijk in zijn woonplaats aangehouden door de politie. Hij is meegenomen voor verhoor. Update: de vrouw hield lichte verwondingen over aan het incident en kon diezelfde avond weer naar huis. Haar man mocht de volgende dag weer naar huis. Het slachtoffer heeft volgens de politie besloten geen aangifte te doen.