ALBLASSERDAM – SportingFit uit Alblasserdam is genomineerd voor De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing 2011. Fitnessliefhebbers kunnen via de website van de wedstrijdorganisatie hun stem uitbrengen op SportingFit. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis naar een zonnige bestemming, inclusief hotel met fitnessfaciliteiten.

De verkiezing gaat niet alleen om het aantal stemmen, maar ook om de waardering van de bezoekers van de fitnessclubs. Zij kunnen cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiëne en sfeer/ambiance. SportingFit dingt ook mee naar de Provincie Award voor de provincie SportingFit. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Fitnessclub Award.

Er kan tot en met 30 november gestemd worden op de Alblasserdamse sportschool. SportingFit heeft minimaal 200 stemmen nodig om een Fitnessclub Award te kunnen winnen. Voor iedere stem keren organisatie en sponsors € 0,05 uit aan de stichting Spieren voor Spieren, die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

De Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Fitnessfans.nl in samenwerking met onder meer de stichting Spieren voor Spieren, VakantieXperts Mobiel Loes Evegaars, Veluwse Bron, The Vote Company en Drukland.

Stem op via: http://fitnessfans.nl/verkiezing/436/stem/