ALBLASSERDAM – Een 33-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is zaterdagavond 1 oktober gewond geraakt nadat hij met zijn auto over de kop sloeg op de Burgemeester Keijzerweg bij tankstation Total, tussen Alblasserdam en Papendrecht. Ook de drie andere inzittenden, twee mannen en een vrouw, raakten gewond. Twee slachtoffers konden ter plaatse worden behandeld; de andere twee moesten per ambulance mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 21.20 uur nadat de bestuurder met zijn voertuig in een diepe geul naast de weg terechtkwam. Tijdens het terugsturen ging het mis en verloor de man de macht over het stuur. Hij belandde op de andere weghelft en sloeg daar anderhalf keer over de kop. Enkele getuigen hielpen de inzittenden uit de auto, waarna de politie en het ambulancepersoneel de hulp overnamen. De bestuurder bleek na het afnemen van een blaastest, alcohol genuttigd te hebben. In het ziekenhuis is bloed van hem afgenomen om te bezien hoeveel hij had gedronken ten tijde van de aanrijding.