NIEUW-LEKKERLAND – Op vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober organiseert stichting CCR haar tweejaarlijkse herfstmarkt bij de Rehobothkerk aan de Planetenlaan. De markttijden zijn vrijdagavond van 17.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag vanaf 9.30 uur tot 14.30 uur. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de stichting CCR.

Op de markt is van alles te doen, te eten en te kopen. Voor de kinderen is er een groot springkussen en een spellenplein. Voor de jongeren is er een schiettent met leuke prijzen en ook het traditionele spijkerslaan ontbreekt niet. Natuurlijk zijn er verder allerlei tweedehands spullen te koop: boeken, meubels, kinderkleding, speelgoed etc. Ook kunt u heerlijk bij ons eten. Er worden poffertjes, erwtensoep, hamburgers en allerlei andere lekkernijen verkocht.

De stichting CCR wil Christelijke humanitaire hulp bieden aan kinderen uit Oekraïne. De stichting laat elke twee jaar een groep van 32 kinderen overkomen uit Oekraïne. Deze kinderen worden ondergebracht bij gastgezinnen uit de Hervormde gemeenten van Nieuw-Lekkerland. De kinderen verblijven hier 8 weken. In financieel opzicht is de stichting afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.