ALBLASSERDAM – Afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd van de atletiekcompetitie regio Dordrecht gehouden bij AV Typhoon in Gorinchem. Het werd een mooie dag voor de AAA-atleten, dat gold zowel voor het weer als de resultaten. Bij de Mini-Meisjes werd er zelfs een dubbelslag geslagen; Siva van Middelkoop werd eerste op de meerkamp en de tweede plaats was voor clubgenoot Sarah de Gruijter. De kleinste club van de regio Dordrecht presteerde daarmee boven verwachting.

Ook bij de andere leeftijdsklassen was er succes voor AAA. Vica van Middelkoop won zowel de derde prijs bij de meerkamp en won de afsluitende 1000 meter van de pupillen B-meisjes. Daarmee sloot AAA een sportief succesvol seizoen in stijl af.

Onderschrift foto; 3 succesvolle AAA-atleten; van links naar rechts: Sarah, Siva en Vica!