Het sportnieuws op deze site wordt voortaan op een speciale sportpagina geplaatst. Dit naar aanleiding van een eigen idee en een poll die de afgelopen twee dagen online stond. Bezoekers van deze site konden stemmen op een stelling over de sportberichten. 224 mensen gaven aan dat zij een verhuizing van de berichten naar een speciale pagina prefereren. 76 mensen vinden dat het sportnieuws wel tussen de ‘normale’ berichten moet belanden en 52 mensen vinden dat het helemaal moet verdwijnen van de site.

Verder is al een aantal keer gevraagd waarom niet al het sportnieuws hier te lezen is. Dat heeft twee hoofdredenen. De (prachtige) sportfoto’s worden momenteel aangeleverd door Kees Molenaar. Omdat hij maar bij één wedstrijd tegelijk kan zijn, moeten er keuzes gemaakt worden. Om dit probleem op te lossen zal er vanuit een club of door een vrijwilliger het initiatief genomen moeten worden om ook te gaan fotograferen, dan wel de uitslag aan te leveren. Zelf zie ik het niet zitten om ook de sportverslaggeving te gaan doen. Heb het nu namelijk al druk genoeg ;).

Hopelijk hebben jullie genoeg aan deze informatie.

Samenvatting:

  1. Sport verhuist naar aparte pagina
  2. Lever zelf de spullen aan als je met je club ook op de pagina wilt staan.