ALBLASSERDAM – Rijkswaterstaat voert van 23 september tot en met 26 september werkzaamheden uit aan de afrit 22 ter hoogte van Alblasserdam. Tijdens dit weekend verbreedt Rijkswaterstaat de afrit in verband met de realisatie van het toekomstige containertransferium. Afrit 22 (Alblasserdam), de aansluiting op de N915, is daarom gedurende dit weekend afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een omleiding en een langere reistijd.

Aansluitend op de werkzaamheden aan de A15 wordt de kruising Van Wenaeweg/Hoogendijk aangepakt. In verband met de werkzaamheden aan de kruising zal en in de periode van 26 september – 7 oktober 2011 in de avond en nacht  (19.00 uur – 05.00 uur ) en op zaterdag verkeershinder zijn op de route A15 – Edisonweg – Van Wenaeweg naar Polder Nieuwland. Vanaf de Van Hennaertweg to Nieuwland Parc zal dit weggedeelte geheel afgesloten worden. Omleiding wordt met borden aangegeven via de Grote Beer.

Op woensdagmiddag 21 september aanstaande zal er een informatiemiddag worden gegeven om ondernemers te informeren en wordt de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. De inloopmiddag start om 16:30 uur (inloop vanaf 16:00 uur). Zowel de aannemer als de Gemeentewerken Rotterdam zullen aanwezig zijn. Namens de Gemeente Alblasserdam zijn de heer B. van Gemerden, de heer C.Sels en Mw. E. Kras aanwezig.

De bijeenkomst wordt gehouden bij Nederveen, Nieuwland Parc 502  (boven het pand van Maat).