ALBLASSERDAM – Mensen die op zaterdag 17 september het Havenfestival in Alblasserdam bezoeken, kunnen zelf een stukje programma maken. In de middag (vanaf 14.00 uur) kan het publiek bijvoorbeeld een presentatietekst voorlezen, een plaat instarten of interviewen. Daarnaast wordt er een wedstrijd gehouden, waarbij prijzen te winnen zijn, die door diverse ondernemers uit het Damdorp beschikbaar gesteld zijn.

In de ochtend kunnen de bezoekers van het Havenfestival zien hoe (live)radio wordt gemaakt. Er zullen interviews plaatsvinden met bijv. de burgemeester, de brandweercommandant, Frank van Welzenis van de organisatie, beveiligingsmensen en nog veel meer. Ook zullen de Klokradiomedewerkers zich begeven tussen het publiek om sfeerimpressies te maken. Dit alles zal zoveel mogelijk live te horen zijn. De stand is te vinden op het Raadhuisplein.