ALBLASSERDAM – Zoals eerder gemeld gaan de traditionele dweilavond en Après Ski-avond, net als vorig jaar, op vrijdag 16 en zaterdag 17 september niet door. Wel worden er bij de horecagelegenheden op de Dam gezellige feestjes gegeven. De terrassen zullen open zijn en binnen zal muziek worden gemaakt. Vrijdagavond treedt The Bleaks op in de Abdij. Diezelfde avond is er in Blieck’s Point een deejay en in het Wapen van Alblasserdam speelt Peter’s Hot Papas Jazzz..band met de bekende Frits Kaatee van de Dutch Swing College Band op klarinet en saxen. Zaterdagavond is er tussen 21.00 en 21.15 uur ter afsluiting van de Havenfestivalweek een vuurwerkshow bij het Raadhuisplein en de Haven.

 

Daarna wordt het slotfeest gevierd in cultureel centrum Landvast. In de bovenzaal speelt De David Livingstone Jazz Messengers, een dixieland band uit Brabant. In de grote zaal kan iedereen genieten van Funkgenarator.  Het afsluitingsfeest begint om 21.30 uur en duurt tot 01.00 uur. Kaarten kosten € 8,00 en zijn te verkrijgen bij de kassa van Landvast. Verder is er zaterdagavond vanaf 22.30 uur een Après Ski zanger die optreedt in de Abdij.