ALBLASSERDAM – Krijgskunstvereniging Hao Chuan start binnenkort weer met een nieuwe beginnerscursus in de gymzaal van het MFC Maasplein in Alblasserdam. Op vrijdag 30 september van 21.00 tot 22.00 uur kunnen beginners eenmalig gratis ervaren wat deze lessen doen voor de gezondheid van lichaam en geest. De cursus start bij minimaal vijf aanmeldingen en bestaat uit twaalf lessen van zestig minuten.

“De jachtige moderne samenleving waarin we te veel stilzitten leidt vaak tot stress en een gebrek aan lichaamsbeweging. Met o.a. Tai Chi en Qi Gong oefeningen bieden we je de mogelijkheden te ontdekken waar je lichaam voor gemaakt is: bewegen en ontspannen, flexibel en sterk zijn, met een goede bloed circulatie,” vertelt Manuel van Dam.

“Je zult soms onverwachts ontdekken waar je geestelijk en lichamelijk toe in staat bent en hoe je ontspannen kunt blijven in allerlei verschillende situaties. Daarnaast zal je merken dat je sneller herstelt na een ziekte of operatie en dat het je ook helpt om gezonder en vitaler oud te worden. En zo de balans tussen lichaam en geest terug te vinden. Naast deze beginnersklas zijn er op dinsdag al speciale klassen voor gevorderden. Voor meer informatie of aanmelden: 078-6931209. MFC Maasplein, Maasstraat 30.