ALBLASSERDAM – Leerlingen van de groepen 5 en 6 van de Alblasserdamse basisscholen kunnen ook dit najaar weer op maandag na schooltijd sporten tijdens de Sportieve Verlengde Schooldag. Vanaf 19 september worden er in het Sportcentrum Blokweer van 15.15 uur tot 16.45 uur sportlessen aangeboden door de gemeente. De sportlessen worden uitgevoerd door Stichting Hattrick. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de kinderen iedere les 3 sporten uitoefenen. In totaal zijn er 8 lessen.

Inschrijven kan via www.stichtinghattrick.nl. Ga via het tabblad ‘Onderwijs’ naar ‘Aanmelden sportprojecten’. Klik vervolgens aan de rechter kant van het scherm op ‘Aanmelden Sportieve Verlengde Schooldag groep 5 en 6 Alblasserdam’. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 078 – 645 0039. Voor 8 lessen Sportieve Verlengde Schooldag betaalt u € 12,50. Dit bedrag dient u bij aanvang contant te betalen. Voor dit bedrag zijn de kinderen ook verzekerd. In sommige gevallen is het mogelijk om via Stichting Leergeld een tegemoetkoming in de kosten te krijgen. Meer informatie vindt u op www.leergelddrechtsteden.nl.

Er kunnen maximaal 60 kinderen deelnemen aan de Sportieve Verlengde Schooldag, dus schrijf uw kind snel in. Tot 12 september kunt u uw kind inschrijven.