ALBLASSERDAM – Reisbureau Aloha uit Alblasserdam, gevestigd aan de Polderstraat, verkeert in financiële problemen. Dat meldt de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Het reisbureau heeft maandag 5 september financieel onvermogen bij de SGR aangemeld. Aloha heeft als tussenpersoon namens diverse reisorganisaties bemiddeld bij de totstandkoming van reisovereenkomsten met consumenten. Wanneer mensen door bemiddeling van Reisburo Aloha zo’n reis hebben geboekt, dan zal de reisorganisator de reis gewoon uitvoeren. Het reisbureau bestaat inmiddels al 29 jaar.

Indien mensen nog niet de gehele reissom hebben betaald, dan doen mensen er volgens de SGR goed aan om openstaande bedragen rechtstreeks aan die reisorganisator te betalen. De reisorganisator zal een dezer dagen rechtstreeks contact met deze mensen opnemen.

De stichting verzoekt dringend geen betalingen meer aan Reisburo Aloha te doen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde bewindvoerder of curator. Reisburo Aloha handelt tevens onder de namen Aloha Travel, All Exclusive, All Inclusive, All Inclusive Aanbiedingen, Fly Drive Aanbiedingen en totaalreisprijs.nl.

Bron: http://www.sgr.nl/news.asp?nid=112

Deel dit bericht via...