ALBLASSERDAM – Nog drie dagen en dan barst het grootste zangfeest van Alblasserdam weer los en is Alblaspop 2011 een feit. Woensdag 7 september start de organisatie met de inrichting van het feestterrein. Zo wordt de tent opgezet, wordt er een podium ingericht en worden er toiletten geplaatst. Vrijdagavond om 19.30 uur moet alles klaar zijn. Dan gaat de poort open. Alle kaarten voor deze vrijdagavond zijn al uitverkocht. Voor de zaterdagavond zijn er nog wel kaarten te koop.

Jeroen van der Boom trapt vrijdagavond af. Na zijn optreden begint Guus Meeuwis. De avond wordt afgesloten door de Gebroeders Ko. De kaarten voor deze avond waren binnen anderhalve maand uitverkocht. Dit is volgens de organisatie een absoluut hoogtepunt voor Alblaspop.

Voor de zaterdagavond met GOLDEN EARRING en JACQUELINE GOVAERT zijn nog  wel kaarten te koop via internet en de bekende voorverkoop adressen. Net als alle voorgaande keren dat Golden Earring in Alblasserdam heeft opgetreden zal er ook dit jaar weer een eindspurt op de kaarten komen van deze avond. Naast de optredens maakt Beats4U op beide avonden er een gezellig feest van.

De kaarten voor de zaterdagavond zijn nog verkrijgbaar bij:

Alblasserdam:

Primera Alblasserdam
Blieck’s Point
Landvast
Juwelier Smit

Nieuw-Lekkerland    Primera

Papendrecht             Juwelier Smit

Zwijndrecht               Counter Walburg

U kunt ook kaarten ook kopen op www.alblaspop.nl . Maar dat kan tot en met 6 september 2011.

De organisatie verzoekt de bezoekers zoveel mogelijk per tweewieler te komen, vanwege de geringe mogelijkheden om te parkeren in de omgeving van het Zuiderstek. Op beide avonden gaat de feesttent om 19.30 uur open en eindigt het evenement om 01.00 uur.

Deel dit bericht via...