ALBLASSERDAM – Vanaf 94 zitplaatsen werd zaterdagmiddag 3 september tijdens de jaarlijkse rommelmarkt in de wijk Lavendel voor duizenden euro’s aan rommel verkocht. Mede dankzij het goede weer hadden de deelnemers totaal geen klagen over de opkomst. En dat hebben ze al jaren niet, weet medeorganisator Monique Zwaan: “We hebben echt elk jaar mooi weer. Dat maakt zo’n evenement nóg leuker.”

Tegenover de Alblasserdamse wijk, werd een kinderfestival gehouden dat werd georganiseerd door winkelgalerij De Touwbaan in Alblasserdam. De opbrengst van dit feest komt ten goede aan KNGF Geleidehonden. Tijdens het festival waren er onder meer een kinderrommelmarkt, een springkussen, een limonadekoe, een goochelaar, een loterij, en diverse spelletjes en activiteiten.

Ook de niet-verkopers genoten van de drukte, de gezelligheid en het mooie weer.