ALBLASSERDAM – CDA Bestuur en Gemeenteraadsfractie in Alblasserdam nodigen de CDA leden en andere belangstellenden uit om op woensdag 31 augustus mee te praten en te denken over de toekomst van Alblasserdam. Dit zal gedaan worden in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam om 20.00 uur. Er wordt die avond geprobeerd interactief met elkaar van gedachten te wisselen over wat er met Alblasserdam moet gebeuren. Kan de gemeente zelfstandig blijven? Of is het beter als zij samengaat met één of misschien wel meer andere gemeenten? En welke gemeenten dan?

Een werkgroep van de gemeenteraad heeft 5 mogelijke scenario ’s bekeken waar het met Alblasserdam als gemeente naar toe zou kunnen gaan. Na een inleiding door lid van deze werkgroep Theo de Gelder, willen de fractie en  het bestuur vooral naar de bezoekers luisteren om vervolgens samen te overleggen waar het met Alblasserdam bestuurlijk naar toe moet gaan. De toegang is gratis. Voor nadere informatie: Andre Ruikes, voorzitter CDA, tel. 06 55105715 of 078 6918487 (praktijk).