KINDERDIJK – De jaarlijkse open dag van VV De Zwerver wordt gehouden op woensdag 24 augustus. Op deze dag kunnen alle jongens en meiden in de leeftijd van 4 – 12 jaar kennis maken met de voetbalsport en de vereniging in het bijzonder. Voetbalvereniging De Zwerver vindt jeugdvoetbal erg belangrijk. Dit is terug te zien in het eerste en tweede elftal van De Zwerver. De meesten spelers zijn afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Ook daarom heeft De Zwerver de voetbalschool (olv Jan Verveer) opgericht.

Hieraan nemen alle zwerverpupillen in de leeftijd van 4-12 jaar deel. De voetbalschool is bedoeld om het jeugdvoetbal naar een hoger niveau te tillen en de continuïteit naar het 1e en 2e elftal te waarborgen.

Wil jij kennis maken met voetbal en vv De Zwerver? Kom dan samen met je vrienden en vriendinnen naar de Schans in Kinderdijk en vertoon je kunsten op het “Pannaveldje”, in de “Voetbal Arena” of bij één van de vele andere leuke behendig­heidsonderdelen.

De open dag begint vanaf 13.30 u tot ca. 17.00 uur en wordt tevens georganiseerd met medewerking van de Stichting Hattrick. De deelname is gratis. Leuke bijkomstigheid: bij aanmelding als lid (tijdens de open dag of in de maanden augustus en september) krijg je een mini masitabal kado. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Arjan van Gemeren (06-53721775) of via de website van de club.