ALBLASSERDAM – In de laatste week van augustus gaat yogaschool Plezier in Yoga van start in Alblasserdam. Plezier in Yoga verzorgt yogalessen voor kinderen, volwassenen en zwangeren. De lessen worden gegeven in het MFC Maasplein, de Brede School in de Maasstraat. Majanka Keijer heeft de school opgericht. Uniek aan Plezier in Yoga is dat er voor meerdere doelgroepen yogalessen worden aangeboden. Voor zwangere dames is het voordeel dat ze gedurende hun hele zwangerschap yogalessen kunnen volgen. Instromen is op ieder moment van de zwangerschap mogelijk. Voor kinderen geldt dat er yogalessen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen. Zo krijgt iedereen een les op maat aangeboden.

Majanka: ‘Yoga is goed voor iedereen, voor kleine en grote mensen. Kinderyogalessen zijn heel speels van opzet. Volwassenen krijgen verschillende yogahoudingen aangeboden waardoor ze actief met hun lichaam bezig zijn. Alle lessen worden afgesloten met een ontspanningsoefening’. ‘Dankzij yoga kun je je vaak beter ontspannen. De ademhaling verdiept zich, je lichaam wordt sterker en leniger. Kortom: je komt lekkerder in je vel te zitten. En daarnaast is het, als je van bewegen houdt, ook gewoon leuk en prettig om te doen. Yoga is bij uitstek geschikt voor kinderen en volwassenen met fysieke en psychische klachten. Denk hierbij aan klachten als rugpijn, stress, migraine of astma’, aldus Majanka.

Plezier in Yoga verzorgt ook yogaclinics op scholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang. Workshops bij bedrijven of instellingen zijn ook mogelijk. Meer informatie over Plezier in Yoga is te vinden op  www.plezierinyoga.nl. Direct contact opnemen met Majanka Keijerkan ook: tel. 06-29104301 of per mail: [email protected].

Deel dit bericht via...