Ha lieve mensen,
Eigenlijk wilde ik tijdens mijn vakantie niet aan mijn site werken, maar omdat er vanuit Nederland diverse signalen kwamen dat er nogal grof werd gereageerd op met name het bericht over de nieuwe reformatorische peuterspeelzaal, voelde ik me toch verplicht om er naar te kijken. Inmiddels heb ik de rij met reacties doorgenomen en moet ik zeggen dat ik de reacties, gezien de signalen nog mee vind vallen. Wel vind ik dat er soms wel erg kinderachtig op andermans reacties wordt gereageerd. Ook kunnen sommige bijdragen als beledigend worden gezien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van  deze site. Ik wil jullie daarom verzoeken de komende dagen weer normaal te reageren op het nieuws. En trouwens, ook reageren op elkaars taalfouten is kinderachtig. Reageer gewoon op de inhoud.

Verder wil ik jullie vragen om een oplossing te verzinnen voor de ‘vervelende anonieme reacties’. Moet er anoniem gereageerd kunnen worden? Of moet er eerst worden ingelogd om te kunnen reageren? Zo ja, moet dit via Facebook/Google/Hyves/Twitter kunnen? Denk er over na en ik hoor het graag van jullie! Reageren hierop, kan hieronder.

Tot slot wil ik Ezra Rehorst, Jan Wijninga, Pieter van den Berg en Willem de Wolf (die tijdens mijn vakantie de mogelijkheid hebben berichten te plaatsen) hartelijk danken voor de berichten die zij hebben geplaatst en wellicht nog gaan plaatsen. De site wordt namelijk bijzonder goed bekeken. 🙂

Een groet vanuit een eiland in de Middellandse Zee.

*stuurt wat zon naar Nederland* 😉

Peter Stam