ALBLASSERDAM – Namens Landvast heeft Sanne LeFloch vrijdag 29 juli de 250.000ste bioscoopbezoeker in het cultureel centrum van Alblasserdam verwelkomd. Marianne van den Herik uit Nieuw-Lekkerland was de gelukkige en kreeg daarom een pas om een jaar lang gratis naar de film in Landvast te gaan. Daarbij kreeg zij een mooie bos bloemen uit handen van  bioscoopmanager Ton Kroeze.

Het mag volgens het Kroeze uniek genoemd worden dat in de drie jaar tijd dat Landvast bestaat, er zoveel bezoekers al naar de bioscoop in Alblasserdam zijn geweest. “Het succes is met name te danken aan de goede films die de laatste jaren zijn uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan de film ‘Gooische Vrouwen’ en aan ‘Oorlogswinter’, ‘De Storm’ en Harry Potter. Die films deden het erg goed” weet Kroeze. Ook de snelheid waarmee de films in Landvast te zien zijn, heeft volgens de manager bijgedragen aan het succes.

Inmiddels wordt in Landvast niet stilgezeten en wordt er hard aan gewerkt om nóg meer publiek te laten genieten van de bioscoopzalen. Zo zijn vanaf woensdag 3 augustus de Smurfen in Landvast en zal in het najaar Johnny English (Rowan Atkinson mr. Bean) weer van zich doen spreken.