ALBLASSERDAM – Adrie en Jannie Baijens uit Alblasserdam hebben dinsdagmiddag 5 juli een cheque ter waarde van 15.000 euro overhandigd gekregen uit handen van hun nicht Jessica Panman, namens Nationale Nederlanden, ING Verzekeren en Investment Management. Het bedrag is bestemd voor Walking on a Dream; een actie om de laatste wens Bianca Baijens in vervulling te laten gaan. Haar wens was dat de Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam een miljoen euro kostende hyperthermiescan kan aanschaffen om kanker tegen te gaan. Onder meer haar ouders zetten deze missie voort. Met de cheque en al het andere opgehaalde geld, is meer dan de helft van het bedrag binnen.

Het overhandigde bedrag is afkomstig uit het goededoelenfonds van ING Verzekeren en is er voor en door collega’s, waarmee de maatschappelijke betrokkenheid van collega’s wordt ondersteund. Het fonds is in het leven geroepen om zichtbaar en dichtbij iets bij te dragen aan de Nederlandse maatschappij. 

De afgelopen maanden konden werknemers van ondermeer ING en de Nationale Nederlanden (onderdeel van ING) een goed doel indienen, waarbij zij zelf betrokken zijn. Jessica, gaf daarbij Walking on a Dream op.

In het totaal werden 126 aanvragen ingediend. Veel van deze aanvragen werden beloond met maximaal duizend euro. Voor de aanvragen boven de duizend euro zijn uiteindelijk negen goede doelen uitgekozen door de beoordelingscommissie waarop de werknemers konden stemmen. De top drie bestond uit de stichting ‘Jarige Job’, Walking on a Deam en ‘Herhaalde miskramen en antifosfolipiden syndroom”.

Dankbaar
Jessica is haar werkgever ontzettend dankbaar: “Zo heb ik de laatste wens van Bianca nog een beetje meer kunnen ondersteunen en zijn we weer een stapje dichterbij de aanschaf van de hyperthermiescan,” vertelt ze. Ook haar oom en tante zijn blij met het bedrag. “Je hebt ons weer heel goed geholpen. Dankjewel!”

Deel dit bericht via...