ALBLASSERDAM – De juffen Sanne en Malika van basisschool ‘t Nokkenwiel hebben deze week alle kinderen uit groep acht één voor één uit school gegooid. Het was voor de kids de laatste dag dat zij op de Alblasserdamse school doorbrachten. Volgend jaar gaan zij verder op het voortgezet onderwijs. Ook juf Malika werd de school uit gebonjourd. Zij gaat volgend jaar namelijk lesgeven op een andere school.

Voor de kinderen en de leerkrachten was het de afgelopen week erg druk. Op maandag en dinsdag waren de opvoeringen van de musical “Hospitaal Abnormaal” in Landvast. Na weken oefenen was dit toch wel een hoogtepunt in de ogen van veel kinderen. Al met al een emotionele gebeurtenis voor velen. De kinderen van groep 8 zijn woensdagavond, na een spel speciaal georganiseerd door de activiteitencommissie en een afscheids BBQ op het Maasplein, door juf Sanne en juf Malika uit de school gegooid. De juffen en locatieleider Rob Mentink wensten de kinderen veel succes toe met hun volgende stap, de stap naar het voortgezet onderwijs.