ALBLASSERDAM – Ongeveer honderd kinderen hebben deze week nog net voor de zomervakantie hun zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Woensdag lieten de kandidaten voor het A, B en C-diploma zien wat zij konden. Dit was volgens het badpersoneel  van een dusdanig hoog niveau, dat volgens hen de diploma’s dubbel en dwars verdiend zijn. Foto: Peter Verheij (twitter).

 Voor diploma A zijn geslaagd:
Aletta Brockkus,Alex van Delft,Anne Groenendijk,Anouk Wasser,Babette Hannink,Caitlyn van Oijen,Danique van Egmond,Dave van Egmond,|Gwyneth Twigt,Indra Morillas Gonzales,Isa Pons,Jan Dirk van Elzelingen,Janine Verheij,Jarno Muilwijk,Jasmijn van den Bogaard,Leendert Bakker,Lisa Neef,Lucas van der Wulp,Maarten Sinke,Madeléne van de Vlist,Marleen Twigt,Margereth van de Noord,Marlin van Haaften,Monica van Voorden,Naomi Stok,Phoebe Neerhout,Pjotr Struijs,Ramón Stuij,Rosalie van de Graaf,Sophie Derks,Sten de Ridder,Suzan Kortleve,Veerle van de Berg,Vince Verveer,Willize Stam,Yared verschoor,Yentl Roodnat,Carmen Schook,Idske Suijker,Jan-Paul de Pater,Jessica de Ruijter,Jorieke den besten,Joya Kaleas,Mart-Jan Oudshoorn,Tamar van der Voet,Thijs Verschoor,Willem Buys.Jesse de Roode,

Voor diploma B zijn geslaagd,
Ayyüce Güven,Carla Hak,Chris van Geffen,Daan Ducaat,Destiny van der Straaten,Diederik Bakker,Dylan van der Straaten,Emma Overduin, Gene Zijlmans,Jochem Kroon,Joey Cornelisse,Lennard  Hak,Loïs Emi Elstak,Marie-Elise Goudswaard,Marijn de Groot,Sam Lemkes,Senna Moerman,Seth van Geffen,Susanne Verheij,Tessa Verbeet,Arian de Gier,Benthe Elzinga,Coraline Ruitenbeek,Erika Verhey,Joëlle Abbink,Julianne Groenendijk,Miranda van Krimpen,Sira de Jong,Tess van Wingerden,Tijn van Alphen,Willemieke Aantjes.

Voor diploma C zijn geslaagd
Albert Molenaar,Emiel Verheul,Marith van Gelder,Reidert Twigt,Resa Duimel.Sybren Idzerda,Tim Brantsma,Amber van Dijk,Klaas-Jan de Wolf,Luca van Dijk,Pieter de Wolf,Roos de Jong,Sam Moerland,Tim de Winter,Marijn Noorlander