ALBLASSERDAM – Gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam houdt zaterdag 25 juni vanaf 14.00 uur een open testmiddag. Iedereen die het leuk vindt om te turnen, meer wil leren en graag wedstrijden wil turnen, kan zich aanmelden. Op basis van verschillende tests op gebied van lenigheid, kracht, snelheid en coördinatie wordt gekeken wie voldoende turntalent heeft. Die meisjes mogen vervolgens komen turnen bij de selectie van KDO Alblasserdam. En uiteindelijk zelfs wedstrijden turnen op regionaal en landelijk niveau.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: selectietest@kdo-alblasserdam.nl. Iedereen is welkom, turnervaring is niet vereist. De aanmelders krijgen automatisch bericht hoe laat zij welkom zijn voor de test.

 In de e-mail worden de volgende gegeven gevraagd:
–      naam, adres, telefoonnummer en e-mail
–      geboortedatum
–      turnervaring, waar dat was en op welk niveau