OUD-ALBLAS  – Een 13-jarige jongen uit Oud-Alblas is dinsdagmiddag 21 juni op het fietspad langs de Veerweg tussen Papendrecht en Oud-Alblas met zijn fiets ten val gekomen. Het ongeval gebeurde nadat de scholier met zijn voorband tegen de achterband van een klasgenootje kwam. De jongen vertelt: “We reden met zijn drieën naast elkaar. Dat was misschien niet zo slim, want het fietspad is daar iets te smal voor. Ik kwam met mijn voorband tegen de achterband van een meisje (klasgenootje). Daarna viel ik samen met mijn vriend (klasgenootdieover). Hij had een paar wonden op zijn been.”

De Oud-Alblasser zelf liep verwondingen aan zijn arm op en werd behandeld door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar heeft later alsnog een röntgenfoto laten maken. Daar bleek dat de tiener een breuk had opgelopen. Voorlopig zit hij met zijn arm in het gips.