ALBLASSERDAM – Honderden mensen hebben afgelopen weken via deze site meegedaan aan de prijsvraag van het Makado. Bezoekers konden een schatting invullen van de tijd die zij dachten dat de rijder tijdens de proloog van de Ster ZLM Toer in Alblasserdam (7 km) nodig had om te winnen. De drie winnaars zaten slechts enkele tienden seconden naast de tijd die Patrick Gretsch reed. Op nummer één eindigde Roland Kooijman(18) uit Alblasserdam. Hij won met zijn geraden tijd van 8 minuten en 31 seconden de gele trui.

De tweede prijs, VIP-kaarten voor de Paardenmarktronde, werd gewonnen door Nieuw-Lekkerlander Dennis Mureau (29). De derde prijs ging naar Gerwin Muijlwijk(13) uit Oud-Alblas. Hij won met zijn schatting (8.30) een fiets.De prijzen werden zaterdag in het Makado overhandigd door Peter van Breemen van het Wielercommité en Coban Elvan namens het Makado.