NIEUW-LEKKERLAND- Wethouder Sjoerd J. Veerman van Alblasserdam presenteert vanaf zaterdag 18 juni een nieuw programma op Klokradio. Het programma dat “Spelen met Vuur” heet is voortaan iedere zaterdagmorgen tussen 8.00 en 9.00 uur te beluisteren. Veerman brengt dit programma op persoonlijke titel uit en zegt er enorm veel zin in te hebben en er naar uit te kijken. “Ik ben een radiodier in hart en nieren,” aldus de wethouder, die in voorgaande jaren als vrijwilliger bij een lokale omroep werkzaam is geweest.

“Spelen met vuur” is een programma met informatie en verstrooiing. In het programma staat Sjoerd licht beschouwend stil bij oud of nieuw nieuws en omlijst het geheel met populaire muziek en (luister)liedjes.

De titel van het programma is ontleend aan een liedje van de kleinkunstenaar Rob Favier uit Groot Ammers. Hij zingt “Spelen met vuur zijn geen oude patronen, spelen met vuur is geen schijnzekerheid, spelen met vuur dat is overal wonen, nooit meer verdwaald in de waan van de tijd.” U kunt het programma beluisteren op 107.0 FM of via de site van de lokale radio-omroep.