ALBLASSERDAM – Klokradio Sport verzorgt woensdag 15 juni een extra uitzending in verband met de te verrijden proloog in Alblasserdam van de Ster ZLM Toer. Er wordt live verslag gedaan van de wedstrijd en er zijn sfeerimpressies te horen, uiteraard afgewisseld met interviews met renners. Het is een belangrijke wedstrijd met aan de start negen Pro Tour ploegen. Ook de koning van het voorseizoen – Philippe Gilbert – is aanwezig om zich voor te bereiden op de Tour de France en hij heeft zijn zinnen gezet op een goede klassering.

Daarnaast starten er nog een aantal bekende en voor de niet wielerliefhebber misschien wat onbekendere Nederlanders. Een paar namen: Nikki Terpstra (Nederlands kampioen); Joost Posthuma, Tom Stamsnijder; Kenny van Hummel en Theo Bos (sprinter). Deze laatste 2 hebben nog een appeltje met elkaar te schillen na de laatste koers in de Toer de Rijke waar Theo Bos 1e werd en Kenny van Hummel daarbij net te slim af was.

Reden genoeg voor Klokradio om live verslag van dit voor Alblasserdam unieke spektakel te doen. Theo Bos was dinsdag 7 juni jl. al voor de persconferentie in Alblasserdam. U kunt hier klikken om een gedeelte van het interview van Klokradio-verslaggever Jacco Schook met Theo Bos te beluisteren.

Stem dus ook uw radio op 15 juni a.s. af op 107.0 FM vanaf 17 uur voor het live verslag!