NIEUW-LEKKERLAND – FC Leppies is kampioen geworden van de zaalvoetbalcompetitie in Nieuw-Lekkerland. Door alle wedstrijden met minimaal vijf doelpunten verschil te winnen, was het team veruit de beste. Lokaal bekende namen als Floor en Robert Slob, Derrick Verhey (Nieuw-Lekkerland 2) en Job van Vliet (De Alblas A1) spelen in het kampioensteam. Derrick werd met bijna vijftig goals tevens topscoorder van de competitie. Op de tweede plaats eindigde overigens de Rozendaalse Boys, derde werd Flying Legends.

De zaalvoetbalcompetitie in Nieuw-Lekkerland bestaat drie jaar. Afgelopen jaar deden negen teams mee. Er wordt een keer in de twee weken gespeeld, op zaterdagavond in sportzaal De Klipper. De competitie is niet aangesloten bij de nationale zaalvoetbalbond en is daardoor semiprofessioneel. Dit blijkt ook uit de kampioenen van voorgaande jaren, die namen hadden als Tottenham Hutspot en Rozendaalse Boys. Gezelligheid en plezier in het voetbal staat bij de SNZ (Stichting Zaalvoetbal Nieuw-Lekkerland) voorop.De competitie wordt gesteund door Sportfondsen Nieuw-Lekkerland, die ook de kampioensbekers sponsorde. Voor meer informatie kan worden gekeken op www.wannabes.nl. Op deze site wordt ook een verslag van elke speelronde en eventuele foto’s geplaatst.

Bijschrift foto:Het kampioensteam FC Leppies v.l.n.r Boven: Edwin Oosterwijk, Pieter van den Berg, Floor Slob, Robert Slob. Beneden: Rob Mennema, Derrick Verhey, Job van Vliet, Sjoerd Slob.