ALBLASSERDAM – De Kortlandsebrug in Alblasserdam wordt vervangen voor een nieuwe brug. De werkzaamheden vinden tussen 15 augustus en 24 december 2011 plaats en worden uitgevoerd door het Waterschap. Het is de bedoeling dat de huidige brug, inclusief fundering wordt verwijderd. Vervolgens wordt een nieuwe fundering en brug aangelegd. De brug is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer van en naar Alblasserdam zal omgeleid worden via de Vinkenpolderweg, Westeinde, Dorpsstraat en Brugstraat en vice versa. De route wordt met borden aangegeven. Inloopavond
Het Waterschap nodigt belanghebbenden en belangstellenden uit voor een inloopavond over de werkzaamheden op dinsdag 28 juni 2011 tussen 19.00 uur en 21.00 uur. De locatie voor de inloopavond is restaurant De Kat in de Wilg, Peperstraat 28, 2969 AZ Oud Alblas. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij de heer C. Quint, toezichthouder projecten van Waterschap Rivierenland, bereikbaar op telefoonnummer (0344) 64 90 90.