NIEUW-LEKKERLAND – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op zaterdag 21 mei zou hebben plaatsgevonden in de speeltuin aan de Mercuriusstraat. Een 14-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland speelde daar rond 17.00 uur met een vriendje toen een man tussen de 30 en 40 jaar oud op hem kwam aflopen en een opmerking maakte. Daarna schopte de man een aantal keren tegen de benen van de jongen waardoor het slachtoffer blauwe plekken opliep. De verdachte droeg een petje, heeft blond haar en een tatoeage op zijn onderarm.

De man verliet daarna de speeltuin in onbekende richting. De vader van de jongen maakte vorige week, een aantal dagen na het incident, melding van het feit bij de politie. Mensen die iets hebben gezien, de verdachte herkennen of andere informatie hebben, worden verzocht zich te melden bij de politie in Nieuw-Lekkerland. Dat kan ook telefonisch op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.