NIEUW-LEKKERLAND – Een bewoonster van de Saturnusstraat in Nieuw-Lekkerland heeft op maandag 23 mei bij de politie melding gemaakt van broddelwerk door dakdekkers. De vrouw moest 500 euro afrekenen voor minimale inspanning en zeer weinig resultaat. Ze verwacht dat er sprake is van oplichting. 

Het volgende signalement van de twee mannen is bekend: Man 1: is tussen de 45 en 50 jaar, pokdalig en bol gezicht, waarschijnlijk brildragend, kort donker haar, ong. 1.85 m. lang. Man 2: was rond de 30 jaar, groot litteken (of verwonding) aan de rechterkant van zijn hoofd, zeer kort donker blond haar, ong. 1.85 m. lang. Beide heren droegen een zwarte sweater met het logo van het bedrijf. Ze reden in een zwarte bestelbus met datzelfde logo. Vermoedelijk zijn de twee bij meerdere mensen aan de deur geweest in Nieuw-Lekkerland om afspraken te maken.