ALBLASSERDAM – Landvast groeit op 21 mei uit tot een “mode-music-hall” met een extravagante Nightshow, dames die rondlopen en acts uitvoeren, artiesten gekleed in sexy kostuums, met veel veren en glinsterende steentjes. Het decor op deze speciale avond zal voorzien zijn van vele lampjes, en verder natuurlijk de muziek uit de jaren 90… Dr. Alban, Salt ‘N Peppa, Dune, Technotronic, ze komen allemaal voorbij. Naadloos worden deze hits aan elkaar gemixt door 2 super DJ’s die een speciale duo set neer gaan zetten voor I love 90s “The Burlesque Ball”.

Voor dit feest zijn 50 kaarten beschikbaar gesteld aan Alblasserdamsnieuws.nl. De eerste 25 mensen die hieronder een reactie achterlaten of op Twitter of Hyves respons geven mogen zaterdag gratis met nog een persoon naar binnen!

Als je hebt gewonnen, komt je naam op de gastenlijst en kun je morgen na aanmelding gratis naar binnen. Vergeet daarbij NIET je identiteitskaart mee te nemen!

DJ Master Mix’ed & DJ Johnny Five Hosted by MC Da TMC Zaterdag 21 mei 2011 I love 90s “The Burlesque Ball” Info & Tickets: www.dennisdekker-productions.nl Tijd: 20.30 – 02.00 uur Voorverkoop ticket: € 17,00 Locatie: Cultureel Centrum Landvast – Alblasserdam Voorverkoop adressen: Tickets online: www.dennisdekker-productions.nl Alblasserdam – Landvast, Haven 4 Alblasserdam – Primera de Molen, Makadocenter 40-42 Nieuw-Lekkerland – Primera, Planetenlaan 11d Alle Free Record Shop winkels