ALBLASSERDAM – Elk jaar organiseert het Alblasserdamse Gospelkoor His Voice een open repetitieavond waar iedereen vrijblijvend kennis kan maken met het koor,dirigent en repertoire. Dit keer vindt deze niet plaats aan het begin van het seizoen zoals gebruikelijk,maar een paar maanden voor het einde en wel om een bijzondere reden. Komend seizoen viert His Voice haar 15-jarig bestaan en zal een jubileumconcert organiseren op zaterdag 19 november in de Havenkerk.

Vanaf 9 mei zullen de repetities in het teken staan van dit concert en wordt belangstellenden en eventuele nieuwe leden de gelegenheid geboden om vanaf het begin mee te kunnen repeteren en toe te werken naar dit concert. His Voice repeteert elke maandagavond in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 in Alblasserdam van 20.00 -22.00 uur.

Op zondag 8 mei wordt medewerking verleend aan een zendingsdienst in de Evangelische Gemeente Jozua, Ampèrestraat in Alblasserdam.  Ook dan is er de gelegenheid om te komen luisteren en mee te zingen.  De dienst begint om 10.00 uur.