ALBLASSERDAM – Nog nooit eerder in de geschiedenis was een film in de Alblasserdamse bioscoop zo populair als de film ‘Gooische Vrouwen’. Donderdagavond werd de 10.000e bezoeker welkom geheten in het cultureel centrum Landvast. “Absoluut uniek,” weet bioscoopmanager Ton Kroeze. “We hadden verwacht dat tijdens het paasweekend de 10.000 al bereikt zou worden, maar door het mooie weer waren er minder bezoekers dan normaal.”

Eline Janssen, die samen met haar moeder Arda naar de film ging was de gelukkige en kreeg een bioscoopabonnement waarmee zij tot en met oktober elke dag gratis naar de film kan. Daarnaast kreeg zij een grote bos bloemen in handen gedrukt. “Super! Ik hoop dat er tussen het studeren door tijd overblijft om er gebruik van te maken,” aldus de 19-jarige Eline. Ook landelijk staat ‘Gooische Vrouwen’ in de top van de bioscooplijsten. De film is door al ruim 1,5 miljoen mensen bekeken.

Bioscoopmanager Kroeze feliciteert Eline Janssen.