ALBLASSERDAM – Het was voor zowel de kinderen als de ouders donderdagmiddag 21 april zweten geblazen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Bij de kinderen lag dit vooral aan de spanning en bij de ouders aan de temperatuur. Toch wisten tientallen kids via het schoolzwemmen hun diploma te halen. De afgelopen twee jaar zijn zij iedere twee weken een uur naar Blokweer gekomen om met school te oefenen. Alle groepen drie en vier van de basisscholen nemen in Alblasserdam deel aan het schoolzwemmen. Vorige week zwommen de puppy’s, guppy’s en de niet-schoolzwemmers af. 

Op donderdag 21-04-2011 zijn voor het schoolzwemmen geslaagd:

Diploma A
Khysa Turdo

Diploma B
Benjamin de Vries,Charlotte van Dijk,Damian Hijnen,Daniël de Vries,Dylan Velthuis,Indy van Rhijn,Laurens Heuvelman,Lydia Verloop,Nelliët Kruidenier,Renzo van Ginneken,Ruben Gaal, Annabel de Vries,Anne de Hon,Bastian Verschoor,Laurens van de Hoef,Sarah Baan,Thomas van Poelgeest,Timon Stam.

Diploma C
Amber Wils,Anna Busé,Annabel Barendrecht,Anne-Sophie ‘t Hart,Colin Plaisier,Cynthia Lindenburg,Emma Heinsius,Iza van Loon,Jeroen Pleune,Lara Timmers,Lianne van Dommelen,Loek Heussen,Lotte Stam,Luka Korevaar,Marianne Roukens,Max Oudijn,Menno Verhoef,Noah Breedveld,Ömer Kagan Sahin,Raúl Stuij,Rebecca Rouppé,Rick Verloop,Rik van Reeuwijk,Roel Oostindiën,Rosalie Vonk,Swin Smits,Thomas de Roover,Wesley van Vlijmen,Willemijn Leijten,Anita Paans,Carlijn Fokkelman,Cateua Broere,Frans Verspuij,Jurgen Nugteren,Karin Kroon,Maud van Wingerden,Nathan van Wijngaarden,Noëlle van Gelder,Stacy Vercouteren,Steven Goudswaard,Tim Haverkamp,Walter Bestman,Xiaolan Boers.

Namens alle badjuffen en badmeesters van harte gefeliciteerd met jullie diploma.

Deel dit bericht via...