ALBLASSERDAM – Na het succes van 2 jaar geleden wordt er dit jaar weer een Griezelnacht georganiseerd door A-KIDZ. In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 mei vindt dit griezelige evenement plaats in en rond Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam.

Team A-KIDZ nodigt de kinderen uit om onder toeziend oog van de vele vrijwillige, volwassen begeleiders in de sporthal van Sportcentrum Blokweer de nacht door te brengen. Uiteraard wordt er deze nacht niet alleen geslapen. Het A-KIDZ team heeft weer voor allerlei leuke spelletjes en activiteiten gezorgd. Hieronder een korte vooruitblik op het programma.

Om 19.00 uur op zaterdag 7 mei opent sportcentrum Blokweer haar deuren voor de A-KIDZ. Met hulp van de papa’s en mama’s kunnen de kinderen dan hun slaapplaats inrichten in de sporthal. Deze gaan we natuurlijk zo mooi mogelijk inrichten met z’n allen. Dat worden mooie slaaphutten onder de wandrekken en dergelijke. Als de slaapplaatsen gereed zijn is het tijd voor discozwemmen. Dit zijn de meeste kinderen al wel gewend van eerdere vakanties.

Na het zwemmen zal het al wel aardig donker zijn. Tijd dus voor een griezelspeurtocht om en door het sportcentrum. Uiteraard worden tijdens deze speurtocht de kinderen begeleid door het team van A-KIDZ. Na de speurtocht gaan we met z’n allen een spannende film kijken in het Sportcentrum waarna we allemaal in onze zelfgemaakte slaaphutten kruipen om te slapen. Als we in slaap kunnen komen tenminste….

De volgende morgen kruipen we weer vroeg uit de veren om gezellig met z’n allen te ontbijten. Daarna is het tijd om ochtendgymnastiek te doen in het zwembad. Om 10.00 uur zijn alle spullen van de kinderen bij elkaar gezocht en kunnen de ouders ze op komen halen.

Deelname aan de A-KIDZ Griezelnacht kost € 10,-. Kaarten zijn in een beperkte hoeveelheid uitsluitend in de voorverkoop te verkrijgen bij de kassa van het zwembad in Sportcentrum Blokweer. Wees er snel bij want op = op! Voor meer informatie over de A-KIDZ Griezelnacht kunt u bellen naar Sportcentrum Blokweer. Telefoonnummer: 078-770 8145.

Waterworld
Ook in de meivakantie staan er weer A-KIDZ activiteiten op het programma in het Sportcentrum Blokweer. Deze vakantie is het thema Waterworld. Van 2 t/m 4 mei worden er diverse spetterende activiteiten georganiseerd.

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar met minimaal zwemdiploma A zijn welkom. Iedere dag vindt er een snorkelclinic plaats. Daarnaast kunnen de kinderen op maandagmiddag meedoen met de survival of de spellenmiddag. Kosten voor een activiteit zijn € 4,00. Hiervoor krijgen de kinderen naast toegang ook een consumptiebon. Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus geef je snel op! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sportcentrum Blokweer 078-7708145 of kijk even op www.blokweer.nl.