ALBLASSERDAM – Tientallen kinderen zijn afgelopen week geslaagd voor hun zwemdiploma. Woensdag lieten de kandidaten voor het A, B en C-diploma zien wat zij konden. Dit was volgens het badpersoneel  van een dusdanig hoog niveau, dat volgens hen de diploma’s dubbel en dwars verdiend zijn. Vrijdag was het diplomazwemmen voor de allerkleinsten. Samen met papa of mama, opa of oma lieten de puppy’s en guppy’s hun kunstjes zien.

Voor Guppy 1 zijn geslaagd: Nick Dorst,Ruben Brandt,Domenica Kersbergen,Jinte van Riel,Charlize Stam,Julie Kersbergen.
Voor Guppy 2: Willem van der Graaf,Bridget Toom,Niek de Raat,Max Prins,Haiko van Duin.
Voor Guppy 3:  Sanne Kortleve,Lisanne Barendrecht,Sem Klop,Melissa Stout

Voor Puppy 1: Jàden Bezemer,Robbie van Balen,Valerie Plas,Jelte Godschalk,Elian Verbaas,Max de Leng.
Voor Puppy 2: Semmy Kleijn,Chris Noordzij,Carlos Chevalking,Deborah de Haan,Quinty van Roon,Jonathan Snel.
Voor Puppy 3: Jochem Verlinde, Niels Teake Deen.

Vooral namens Jolanda, Ria & Pia gefeliciteerd met dit fantastische resultaat

Voor diploma A zijn geslaagd
Anieke Burggraaf,Anne-Jente Tukker,Bastiaan Hak,Benthe Elzinga,Carla Hak,Coraline Ruitenbeek,Daan Roggeveen,Dennis van Dijk,Dinand Verkade,Eda Kucük,Emely van Bergen,Erkia Verheij, Gerbrand Platschorre,Janice Hak,Jeroen Hartsuiker,Joanne Bakker,Jochem Kroon,Joël Lagendijk,Joey Cornelisse,John-Pieter van Twigt,Joost Schinkelshoek,Jorinde Moree Kayne Sheotahul,Kurt Kranenburg,Lara Sok,Lennard Hak,Loïs Elstak,Marie-Elise Goudswaard,Miranda van Krimpen,Naomi Stehouwer,Nina van leeuwen,Ramon Westerbeek,Sam Lemkes,Senna Moerman,Seth van Geffen,Susanne Verheij,Tess van Wingerden,Tessa Verbeet,Thirza de Jong,Thom van Griethuijsen,Tom Zwaan,Tiamo Nikita Peeters,Ard Bakker,Arian de Gier,Brent Tamboer,Dafina Hisenaj,Janne-Fleur Kroon,Joëlle Abbink,Louw Buys,Lydia Visser.

Voor diploma B zijn geslaagd
Albert Molenaar,Batuhan Küçük,Celeste Hasman,Ciska Verhey,Dennis van de Waal,Emiel Verheul,Eva Struis,Hayat el bouhali,Henrico Hoogland,Hylke Elzinga,Ieme de Lange,Jeroen Lindenburg,Kim de Nies,Leonore Booiman,Lieneke Jongeneel,Lisanne Breedvald,Maria Baas,Marijn Noorlander,Marjolein Smit,Pavel de Bode,Reindert Twigt,Resa Duimel,Sybren Idzerda,Anne-Linde van Bochove,Arno den Boef,Arry Kluit,Dirk den Ouden,Esther Verheij,Gyllian van de Graaf,Ilse van Hemert,Klaas-Jan Wolf,Laurens Oosterwijk,Luca van Dijk,Madeleine de Kloe,Mursid Celen,Maria Prins,Marije van Leeuwen,Marith de Gelder,Morris Kroon,Naomi de Witte,Nelle Marie Kroon,Roel Spek,Roos Bijl,Roos de Jong,Sam Moerland,Sten Aerts,Suzanne Gelderblom,Ton Verheij.

Voor zwemcertificaat B is geslaagd: Thijs Hoeijenbos

Voor diploma C zijn geslaagd
Annick van de Graaf,Chantal Stam,Cheryl Smits,Daphne Stam,Dianthe de Bonte,Jitze Elzinga,Jochem jacobs,Joël Verhaar,Nicaurys Diaz,Samme Buis,Siva van Middelkoop,Jasper Goedhart,Jorinda van der Linden,Thirza de Vries,Timo Huizer,Wiljan Nobel.