WIJNGAARDEN – Een 49-jarige automobilist uit Bleskensgraaf is maandagochtend 18 april lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de provincialeweg N214 tussen Oud-Alblas en Wijngaarden. Het ongeval gebeurde rond 8.15 uur toen een 20-jarige man uit Oud-Alblas tijdens het wegrijden bij het BP-tankstion een tegemoetkomende auto over het hoofd zag. Een aanrijding was niet te voorkomen. In eerste instantie werd het ongeval door de meldkamer ernstig ingeschat.

Brandweer, ambulance, politie en een traumahelikopter werden gealarmeerd om hulp te bieden, maar al snel bleken de verwondingen ondanks de forse schade aan beide voertuigen mee te vallen. De Oud-Alblasser bleef ongedeerd, de man uit Blekskensgraaf hield ‘slechts’ zere ribben aan de botsing over. De weg was iets minder dan een uur in beide richten afgesloten; het verkeer werd omgeleid.