ALBLASSERDAM – De Vondellaan en Rembrandtlaan zijn vanaf maandag 18 april 6.00 uur tot en met vrijdag 22 april 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Op die dagen worden deze straten geasfalteerd. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken worden de asfalteringswerkzaamheden ook ’s nachts uitgevoerd. De bewoners van deze en de omliggende straten hebben een brief ontvangen van de gemeente met informatie over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun woningen. Op deze dagen worden in de hele wijk verkeersregelaars ingezet.

Openbaar vervoer
Door de wegwerkzaamheden komen de bushaltes op de plekken waar het werk plaatsvindt tijdelijk te vervallen. Arriva verwijst reizigers met routepanelen door naar de dichtstbijzijnde halte. Vanaf 22 april vanaf 16.00 uur zijn de haltes op hun oude plaats weer in gebruik. Vanaf 22 april zijn de Vondellaan en de Rembrandtlaan weer open voor alle verkeer.