ALBLASSERDAM – Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam organiseert op zaterdag 21 mei een speciale Pirates Marathon waarbij alle vier de delen van de film ‘The Pirates of Caribbean’ achter elkaar worden vertoond. Deel vier komt drie dagen voor de marathon in 3D uit en zal als laatste film worden getoond. De marathon start om 13.00 uur en zal rond 01:00 uur ’s nachts eindigen. Tijdens het piratenfeest loopt een aantal piraten rond, waaronder Jack Sparrow zelf. Het publiek wordt gevraagd zich ook te verkleden als piraat. Er is tijdens elke voorstelling een korte pauze. De kosten zijn 32,50 euro inclusief het Piratenbuffet.

21 mei The Pirates of Carribean Marathon in Landvast

Programma:
13:00 – 15:40 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
16:00 – 18:30 Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest

18:30 – 19:30 Piratenbuffet
19:30 – 22:20 Pirates of the Caribbean: At World’s End
22:40 – 01:10 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
De Caribische Eilanden in de 17e eeuw. Wanneer de dochter van de gouverneur wordt ontvoerd door de gevaarlijke kapitein Barbossa (Geoffrey Rush), roept haar vriend Will (Orlando Bloom) de hulp in van piratenheld Jack Sparrow (Johnny Depp).

De twee weten echter niet dat er een vloek rust op hun tegenstanders, de bemanning van piratenschip The Black Pearl die zich begeven in een schemergebied tussen leven en dood. De schurken hebben het bloed van de ontvoerde dochter nodig om de vloek op te heffen.

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) komt opnieuw terecht in een web van bovennatuurlijke krachten, wanneer hij erachter komt dat hij een bloedschuld heeft lopen bij de legendarische Davey Jones, kapitein van het spookachtige schip Flying Dutchman.

De tijd dringt, en Jack moet een manier vinden om zijn schuld af te lossen, voordat hij voor eeuwig zal moeten boeten in het hiernamaals. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, verstoren zijn problemen de trouwplannen van Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley). Zo worden de twee opnieuw gedwongen Jack te vergezellen op een van zijn ongelukkige avonturen.

Pirates of the Caribbean: At World’s End
Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) gaan samen met kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) wanhopig op zoek naar Jack Sparrow (Johnny Depp). De East India Trading Company zorgt er ondertussen voor dat de Zeven Zeeën geteisterd worden door Davy Jones en zijn spookschip The Flying Dutchman.

Het drietal moet verraad, misleidingen en wilde wateren trotseren om het in het exotische Singapore op te nemen tegen de sluwe Chinese piraat Sao Feng (Chow Yun-Fat). Ze zetten koers naar het einde van de wereld, waar ze allemaal een kant moeten kiezen in een ultieme titanenstrijd. Niet alleen hun eigen levens lopen gevaar, maar het hele vrije piratenbestaan staat op het spel.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D
Johnny Depp keert terug als de eigenaardige doch charmante kapitein Jack Sparrow. In een verhaal over vertrouwen, liefde, list en bedrog. Jack raakt in de war wanneer hij enige vrouw die echt aan hem gewaagd is opnieuw tegenkomt (Penelope Cruz). Hij weet niet zeker of het nu ware liefde is of dat hij door haar gebruikt wordt om de beroemde Fountain of Youth te vinden.

Wanneer Jack gedwongen wordt aan boord te gaan van de Queen Anne’s Revenge, het schip van de gemene piraat Blackbeard, bevindt hij zich in een onverwacht avontuur. Wie is zijn grootste bedreiging: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden.