ALBLASSERDAM – Een 20-jarige man uit Alblasserdam is donderdagavond 14 april met zijn Golf Cabrio in een voortuin van een woning aan de Patrijsstraat in Alblasserdam beland. Het ongeval, waarbij in het totaal vijf mensen, waaronder twee kinderen, betrokken waren, gebeurde rond 18.40 uur.

Volgens de 20-jarige Çagdas Akcay wilde hij met zijn auto, rijdend op de Rijnstraat afslaan naar de Patrijsstraat. “Ik gaf richting aan naar rechts. De vrouw achter me zag niet dat ik afremde en knalde in volle vaart op de achterkant van mijn auto. Ik vloog een aantal meter door de lucht en kwam tussen twee boompjes in een voortuin van iemand terecht. M’n stoel brak af, maar ik raakte gelukkig niet gewond. Ook mijn bijrijder bleef ongedeerd,” vertelt Akcay na het ongeval.

De bestuurster uit Nieuw-Lekkerland raakte lichtgewond aan haar gezicht. Zij is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De twee kinderen die bij vrouw in de auto zaten bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij.

Het afgebroken paaltje belandde enkele meters verderop in de straat.