ALBLASSERDAM – Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard heeft afgelopen weekeinde een workshop georganiseerd voor kinderen, waarbij de kids een vogelhuisje konden versieren. Bijna veertig kinderen schreven zich in. De meeropbrengst van het project komt ten goede aan Stichting Jarige Job, een stichting die er voor zorgt dat kinderen uit armere gezinnen ook hun verjaardag kunnen vieren. Jarige Job geeft geen geld, maar regelt alle praktische zaken die van een verjaardag een feestdag maken. Denk hierbij aan een cadeau, een traktatie en slingers.

De ouders, die ingeschreven staan bij de voedselbank, kunnen vlak voor de verjaardag van hun zoon of dochter een verjaardagsbox gebruik maken van een verjaardagsbox. Op die manier kan een verjaardag extra feestelijke worden gemaakt.

Naast de workshop voor kinderen, kregen moeders en andere ijverige dames de gelegenheid de komende paasdagen op te vrolijken met een mooie paaskrans. Zo hebben ook zij eraan bijgedragen dat een mooi bedrag kan worden overgemaakt aan een stichting die kinderen een warm hart toedraagt.