ALBLASSERDAM – De vrijwilligersvergadering van Stichting Jeugdland wordt woensdagavond 6 april  gehouden Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Tijdens de avond wordt gesproken over de voorbereidingen van Jeugdland. Geïnteresseerden en mensen met vernieuwende dan wel leuke ideeën zijn tijdens de avond van harte welkom om mee te praten. Ook scholieren vanaf vijftien jaar die een maatschappelijke stage zoeken zijn welkom.

De koffie staat klaar vanaf 19.30. De vergadering begint om 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Goris Veen via het telefoonnummer 078-6917790.  Jeugdland is een spel/knutselfeest dat jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie wordt gehouden. Jeugdland, dat bedoeld is voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar, wordt dit jaar voor de 45e keer gehouden. Het thema is ‘Kunst en Cultuur’.