ALBLASSERDAM – Een 32-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werkzaam bij staalbedrijf Nedstaal aan de Rapenburg in Alblasserdam is dinsdagavond 29 maart gewond geraakt, nadat deze van een rollerbank op gloeiende staven was gevallen. De man liep brandwonden aan zijn benen en letsel aan zijn gezicht op nadat hij viel en in aanraking kwam met gloeiend heet staal. Ter plaatse werd het slachtoffer behandeld door ambulancepersoneel. Na behandeling werd het slachtoffer in stabiele toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Dordrecht. De arbeidsinspectie is op de hoogte gebracht van de situatie.

In eerste instantie werd de situatie behoorlijk ernstig ingeschat. Behalve twee ambulances werden ook de traumahelikopter en de brandweer gealarmeerd. Niet veel later bleek dit niet nodig, waarop een deel van de brandweerwagens en de traumahelikopter weer werden geannuleerd.