ALBLASSERDAM – De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval op de Edisonweg in Alblasserdam waarbij op maandagochtend 21 maart omstreeks tussen 08.00-08.30 uur een 16-jarig meisje uit Nieuw-Lekkerland gewond raakte. Het meisje reed uit de richting van de Oude Torenweg richting Papendrecht en wilde de rotonde volgen om rechtdoor te rijden. Op dat moment kwam vanuit dezelfde richting een donkerkleurige auto die rechtsaf sloeg richting het industrieterrein Vinkenwaard in Alblasserdam.

Het meisje kwam door de aanrijding die ontstond met haar brommer ten val, de automobilist reed door. Het meisje heeft door het ongeval letsel aan het been opgelopen. Haar vader deed vanmorgen aangifte van het feit. Er zouden mensen getuige zijn geweest van het incident, de politie vraagt hen zich te melden op 0900-8844.